Otlu Keçi Peynirli Omlet ve Somon Füme Rulosu

Sabah kahvaltılarına yeni bir tat kazandıran orijinal ve hazırlaması kolay bir balık aperitifi! . 

Hazırlama Süresi: 20 dakika

Malzemeler
600 g Norveç somonu füme
200 g taze keçi peyniri
4 yumurta
1 paket süt
Kokulu otlar
Marul yaprakları
Natürel sızma zeytinyağı
Tuz ve biber




Hazırlanışı
  • Geniş teflon bir tavada biraz zeytinyağını ısıtın.
  • Yumurtaları bir tutam tuz, biber ve sütü ekleyerek çırpın.
  • Karışımı tavaya döküp omlet yapın. Piştikten sonra ters çevirin ve soğumaya bırakın.
  • Keçi peynirini otlarla karıştırın ve omletin üzerine bir tabaka halinde yayın.
  • Son olarak, en üste somonları dizip sıkıca rulo halinde sarın.
  • Dilimleyip natürel sızma zeytinyağı ve tuz biber serpilmiş marul ile servis edin.
Otlu Keçi Peynirli Omlet ve Somon Füme Rulosu Otlu Keçi Peynirli Omlet ve Somon Füme Rulosu Reviewed by gastronotunmutfagi on Nisan 14, 2023 Rating: 5

Hiç yorum yok