Otlu Keçi Peynirli Omlet ve Somon Füme Rulosu
Sabah kahvaltılarına yeni bir tat kazandıran orijinal ve hazırlaması kolay bir balık aperitifi! .
Hazırlama Süresi: 20 dakika
Malzemeler
600 g Norveç somonu füme
200 g taze keçi peyniri
4 yumurta
1 paket süt
Kokulu otlar
Marul yaprakları
Natürel sızma zeytinyağı
Tuz ve biber
Hazırlanışı
- Geniş teflon bir tavada biraz zeytinyağını ısıtın.
- Yumurtaları bir tutam tuz, biber ve sütü ekleyerek çırpın.
- Karışımı tavaya döküp omlet yapın. Piştikten sonra ters çevirin ve soğumaya bırakın.
- Keçi peynirini otlarla karıştırın ve omletin üzerine bir tabaka halinde yayın.
- Son olarak, en üste somonları dizip sıkıca rulo halinde sarın.
- Dilimleyip natürel sızma zeytinyağı ve tuz biber serpilmiş marul ile servis edin.
Hiç yorum yok