Ev Usulü Izgara Köfte
Malzemeler:
1 paket Bonfilet Ev Tipi Izgara Köfte
1 paket milföy hamuru
1 küçük boy konserve garnitür
1 kase kaşar peyniri
Beşamel Sos İçin:
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı tereyağı
2,5 su bardağı süt
1 kase kaşar peyniri
1 çay kaşığı kaya tuzu
1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı:
Bonfilet Ev Tipi Izgara Köfteleri 1'er dakika arkalı önlü pişirin. (Fırında da pişeceği için çok pişirmeyin).
Beşamel sos için tereyağında unu kavurun, süt, tuz, karabiber ve kaşarı da ekleyerek sosu elde edin.
Borcamın tabanını milföy hamurlarının yarısıyla kaplayın.
Süzülmüş garnitürü ilave edin, üstüne rendelenmiş kaşar peynirini yayın.
Köfteleri de dizdikten sonra beşamel sosu üzerine yayın.
Borcamın üzerini kalan milföy hamuruyla kaplayın.
180 derecede 15-20 dakika pişirin ve servis edin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok