Ramazan’da Banvit’le Osmanlı Saray Mutfağından Günümüze İftar ve Sahur Menüleri
Banvit ürünleriyle Osmanlı saray mutfağından günümüz pratik
yemeklerine kadar uzanan geniş bir yelpazede lezzetli iftar ve sahur
menüleri oluşturabilirsiniz...
Türkiye’nin
önemli piliç ve hindi eti üreticilerinden Banvit, ramazan ayında da
lezzetli iftar sofraları için geniş bir ürün yelpazesini tüketicilerine
sunmayı sürdürüyor.
Kullanıldığı yemeklere tat
katan tavuk ve hindi etini ister haşlayarak, ister kızartarak, ister
tencere yemekleri içinde ister fırında ya da ızgarada farklı baharat
çeşnileri ile harmanlayarak tüketmek mümkün.
Bütün ya da parça piliç ve
hindi ürünleriyle dilediği yemeği pişirebilecek olan beyaz et severler,
aynı zamanda Banvit’in lezzet serisindeki pratik
ürünlerle de doğrama, soslama ve bekleme gerekmeksizin yemeklerini hızla
hazırlayabilme imkânına sahipler.
Banvit lezzet serisindeki köri soslu tavuk ve acılı tavuk fajita ile soslu hindi grubu ürünlerden hindi antrikot ve hindi sote tüketicilerine tamamen pişirilmeye hazır olarak sunuluyor.
Sadece iftar sofralarında değil, sahur sofralarında da Banvit’in sucuk, salam, sosis, hindi füme ve piliç jumbo sosis gibi şarküteri grubundaki ürünleri veya pişmiş ürün grubundaki döner, nugget, schnitzel, köfte veya kebap gibi pratik hazır ürünleri tercih edilebilir.
Ramazan’da Banvit’le Osmanlı Saray Mutfağından Günümüze İftar ve Sahur Menüleri
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Mayıs 21, 2020
Rating:

Hiç yorum yok