Tulum Peynirli Kuruyemişli Dürüm
Malzemeler:
3 dilim İzmir tulum peyniri
Dereotu
Maydanoz
1 yaprak marul
Kuru kayısı
Kuru incir
İsteğe göre kuru erik
Badem
Ceviz ya da hepsinin olduğu kuru meyve karışımı
1 yemek kaşığı pesto sos
1 adet tam buğdaylı lavaş
Yapılışı:
Maydanozu, dereotunu ve marulu bol suda yıkayıp bir peçete yardımıyla nemini alın.
İsteğe göre elinizle koparın isterseniz doğrayın.
Lavaşı tezgaha alın 1 yemek kaşığı pesto sosu üzerine sürün.
Lavaşın üzerine peyniri ve diğer malzemeleri eşit miktarda yerleştirip dürüm yapın.
İsteğe göre hafifçe ısıtıp servis yapın.
Afiyet olsun.
Tulum Peynirli Kuruyemişli Dürüm
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Ağustos 20, 2022
Rating:
Hiç yorum yok