Saray Muhallebicisi’nden Yaza Özel Dondurma Seçenekleri

Lezzet hikâyesine 83 yıl önce başlayan Saray Muhallebicisi, bu yaz çeşitli dondurmalarıyla yediden yetmişe herkesi mutlu ediyor. Saray Muhallebicisi’nin manda sütünden üretilen çikolatalı ve sütlü dondurmaları ağzınızda lezzet şöleni yaşatırken, taze meyvelerden hazırlanan; limonlu, bitter çikolatalı, orman meyveli, karamel-cevizli, çilekli ve muzlu dondurmalar yaz sıcaklarında serinlemek isteyenlere alternatifler sunuyor. Yoğurtlu, tel kadayıflı ve kazandibili dondurma gibi imza niteliğindeki pek çok dondurma çeşidi ile Saray Muhallebicisi’nde yazın keyfi hiç bitmiyor. 

Çikolatalı ve sütlü dondurmada salebin manda sütü ile birleşmesinden doğan hoş aroma, ağzınızda farklı bir tat bırakıyor. Taze meyvelerin doğal renginden doğan renk şöleni ise yazın çocukların neşesini artırıyor. 

Tadını Manda Sütünden Alan Lezzetler 
Taze meyveler ve manda sütü ile hazırlanan Saray dondurması, Anadolu’nun geleneksel tatlarıyla çeşitleniyor. Saray menüsünde yer alan tel kadayıflı ve kazandibili dondurmalar, bu yaz tatlı severlerin bir numaralı tercihlerinden olacak. 

Farklı lezzeti ve düşük kolesterolü destekleyen yapısıyla dondurmayı zenginleştiren manda sütü, günlük olarak Saray Muhallebicisi’nin ana merkezine geliyor. Günlük üretilen dondurmalar buradan şubelere gönderilerek dondurma severlere taze ürünler servis ediliyor. İstanbul Silivri’de 210 dönümlük arazide 2014 yılında kurulan mandıra, Türkiye’nin en büyük manda çiftliği olma özelliğini taşıyor.
Saray Muhallebicisi’nden Yaza Özel Dondurma Seçenekleri Saray Muhallebicisi’nden Yaza Özel Dondurma Seçenekleri Reviewed by gastronotunmutfagi on Haziran 26, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok