Mereng Bulutları
Malzemeler (6 Kişilik):
4 adet Yumurta Akı
220 gr Pudra Şekeri
250 ml Krema, çırpılmış
Üzerine Süslemek İçin;
Bal
Çarkıfelek Meyvesi veya Limon Dilimleri
Rendelenmiş Beyaz Çikolata
Çilek
Frambuaz
Dondurulmuş nar
Doğranmış Yaban Mersini
Şam fıstığı
Nane yaprakları
Yapılışı:
Yumurta aklarını bir karıştırma kabına koyun ve bir mikserde koyulaşana kadar çırpın.
Mikser yüksek hızda çalışırken yumurta akları kıvamlı, parlak bir hal alana kadar pudra şekerini azar azar ekleyin.
Karışımı bir kaşıkla altı adet Le Creuset mini kaselere paylaştırın.
45 dk. süreyle fırında tutun. Bezeler soğuduğunda çırpılmış krema ve arzu ettiğiniz malzemeler ile üzerini süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun!
Mereng Bulutları
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Mart 04, 2024
Rating:
Hiç yorum yok