Mereng Bulutları

Malzemeler (6 Kişilik):
4 adet Yumurta Akı 
220 gr Pudra Şekeri 
250 ml Krema, çırpılmış 

Üzerine Süslemek İçin; 
Bal 
Çarkıfelek Meyvesi veya Limon Dilimleri 
Rendelenmiş Beyaz Çikolata 
Çilek 
Frambuaz 
Dondurulmuş nar 
Doğranmış Yaban Mersini 
Şam fıstığı 
Nane yaprakları 



Yapılışı: 
Yumurta aklarını bir karıştırma kabına koyun ve bir mikserde koyulaşana kadar çırpın. 

Mikser yüksek hızda çalışırken yumurta akları kıvamlı, parlak bir hal alana kadar pudra şekerini azar azar ekleyin. 

Karışımı bir kaşıkla altı adet Le Creuset mini kaselere paylaştırın. 

45 dk. süreyle fırında tutun. Bezeler soğuduğunda çırpılmış krema ve arzu ettiğiniz malzemeler ile üzerini süsleyebilirsiniz. 

Afiyet olsun!

Mereng Bulutları Mereng Bulutları Reviewed by gastronotunmutfagi on Mart 04, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok