Ekici Süzme Peynirli Kalpli Milföyler
Malzemeler:
Ekici Süzme Peynir
1 paket milföy hamuru
1 yumurta
Ayıklanmış nar taneleri
Pudra şekeri
Yapılışı:
Kalpli kurabiye kalıbıyla milföy hamurlarınızı kesip içine Ekici Süzme Peyniri koyun.
Peynirlerin üzerine tercihe göre nar tanelerini ekleyin ve milföy hamuru ile kapatıp bir çatal yardımı ile kenarlarını bastırın.
Üzerine yumurta sarısı sürün. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Servis ederken pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Ekici Süzme Peynirli Kalpli Milföyler
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Şubat 18, 2024
Rating:
Hiç yorum yok