Ekici Süzme Peynirli Kalpli Milföyler



Malzemeler:

Ekici Süzme Peynir

1 paket milföy hamuru

1 yumurta

Ayıklanmış nar taneleri

Pudra şekeri




Yapılışı: 

Kalpli kurabiye kalıbıyla milföy hamurlarınızı kesip içine Ekici Süzme Peyniri koyun.  


Peynirlerin üzerine tercihe göre nar tanelerini ekleyin ve milföy hamuru ile kapatıp bir çatal yardımı ile kenarlarını bastırın. 


Üzerine yumurta sarısı sürün. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.  


Servis ederken pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz. 

Afiyet olsun.



Ekici Süzme Peynirli Kalpli Milföyler Ekici Süzme Peynirli Kalpli Milföyler Reviewed by gastronotunmutfagi on Şubat 18, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok