Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine Yardımcı Probiyotik Mucizesi
Dünyada sağlıklı beslenme trendi
yükselişini sürdürürken, hem besleyici hem de fonksiyonel ürünler öne
çıkıyor. Tüketicilerin beklentilerini dikkate alan Eker, sunduğu
sağlıklı beslenme vaadi doğrultusunda probiyotik ürünler üretiyor.
Eker’in probiyotik yoğurdu, sindirim ve bağışıklık sisteminin
güçlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda yoğurt severlere doyumsuz bir
lezzet deneyimi yaşatıyor.
Vücut
için fayda sağlayan probiyotik içerikli ürünler, sağlıklı beslenmek
isteyenler tarafından her geçen gün daha çok tercih ediliyor.
Türkiye’nin ilk probiyotik sofra yoğurdu olma özelliğini taşıyan Eker
Probiyotik Yoğurt, sofralara lezzet katarken sağlık dolu içeriği ile
bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek oluyor. Tüketiciler Eker
Probiyotik Yoğurt sayesinde, yararlı probiyotiklere kolayca ulaşma
fırsatı buluyor.
Daha sağlıklı bir metabolizma için en doğru ürünlerle beslenmek isteyenlerin beğenisine sunulan Eker Probiyotik Yoğurt, el değmeden, hijyenik ve hava ile temas olmayan fabrika ortamında hazırlanan 500 gramlık paketler halinde tüketicilerle buluşuyor.
Neden probiyotik yoğurt yemeliyiz?
Metabolizma
için bir koruma kalkanı oluşturan probiyotikler, vücut sağlığının
korunmasına katkı sağlayan yararlı mikroorganizmalar olarak
tanımlanıyor. Sindirim sisteminin düzenlenmesinden, bağışıklığın
artırılmasına kadar vücuda pek çok yararlı etki sağladıkları biliniyor.
Bağırsaklarda yaşayan yararlı bakteriler; hastalıklardan korunmaya ve
hastalıkların ilerlemesinin önlenmesine yardımcı oluyor. Probiyotikler
ise bağırsaklardaki bu yararlı bakterilerin artmasına, zararlı
bakterilerin ise azalmasına yardımcı oluyor.
Türkiye’yi
43 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker’in probiyotik ürün
ailesinde ayrıca probiyotik ayran ve probiyotik kefir ürünleri
bulunuyor.
Probiyotik ürün ailesini geliştiren Eker, yeni lezzetlerle tüketicilerin karşısına çıkmaya devam edecek.
Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine Yardımcı Probiyotik Mucizesi
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Mart 26, 2020
Rating:
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Mart 26, 2020
Rating:



Hiç yorum yok