Norveç Somonlu Tagliatelle
Çocukların asla karşı koymayacağı bir diğer lezzet olan makarnayı, ıspanak ve Norveç somonu ile çok daha sağlıklı bir öğüne çevirmek mümkün.
Malzemeler:
600 g derili somon fileto
300 g ıspanak
280 g taglietelle makarna
Zeytinyağı
Sarımsak
Tuz ve biber
Hazırlanışı:
Somon filetoyu zeytinyağı ile tavada kızartın. Ispanağı kaynar suda biraz haşlayın. Ardından süzüp bir tavaya alın ve zeytinyağında soteleyin.
Makarnayı haşlayın. Pişmesine çok az kala ıspanağın içine ekleyip iyice karıştırın.
Somon filetoyu ıspanaklı makarnanın üzerine yerleştirin ve sıcak servis edin.
Norveç Somonlu Tagliatelle
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Ekim 01, 2023
Rating:

Hiç yorum yok