Taş Değirmenden Gelen Lezzet Hollanda’da
Karışımlı bulgurlarıyla taş değirmenin eşsiz lezzetini ve doğallığını Hollanda’ya taşıyan Duru Bulgur, inovatif ürünü Duru Dual’i Hollanda’nın seçkin market zincirlerinden Jumbo’da satışa sundu.
Duru Dual ürünleri; Mantarlı Bulgur, Nohutlu Bulgur, Mercimekli Bulgur ve Firikli Bulgur çeşitlerinden oluşuyor.
Yüzde yüz yerli ürünümüz olan bulguru dünyaya tanıtmayı kendisine misyon edinen Duru Bulgur, yemek yapmaya vakti olmayan tüketiciler için ürettiği karışımlı bulgurlarıyla taş değirmenin eşsiz lezzetini ve doğallığını Hollanda’ya da taşıdı.
Dört çeşitten oluşan Duru Dual serisi Hollanda’nın seçkin market zincirlerinden Jumbo’da satıya sunuldu. 250 gramlık paketlerde satılan ürünlerin Mantarlı – Nohutlu ve Mercimeklinin içerisinde Başbaşı, Firikli bulgurun içerisinde ise pilavlık bulgur bulunuyor.
Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, Türkiye’de çok tüketilen Dual serisinin Hollanda’da da çok sevileceğini söyledi. Tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla bulgurla ilgili sağlıklı ve doğal ürünler geliştirdikleri belirten İhsan Duru, “Bulgurlu ürünlerimizi geliştirirken sağlıktan, doğallıktan ve lezzetten asla ödün vermiyoruz” diye konuştu.
Duru Dual ile yemek yapmak çok kolay
Duru Dual markalı karışımlı bulgurlarıyla, kullanım kolaylığı ve zamandan tasarruf sağlayan tamamen doğal hiçbir katkı maddesi içermeyen bulgur karışımlarından oluşuyor.
Duru Dual ürünlerinin içeriğindeki tüm bileşenlerin (bulgur-mantar, bulgur - nohut, bulgur - mercimek, bulgur -firik) pişme süreleri de aynı…
Taş değirmenlerde öğütülüyor
Duru Dual ürünleri, herhangi katkı ve koruyucu madde içermiyor, içerisindeki bulgur taş değirmenlerde öğütülüyor ve tamamen doğal olarak üretiliyor. Duru Dual ürünlerinin içeriğindeki bileşenlerin (mantar, nohut, mercimek, firik) haşlanma, kurutulma veya kavrulma işlemleri tamamen hijyenik şartlarda el değmeden gerçekleştiriliyor.
Duru Dual ile pilav yapımı
Yayvan bir tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.
Eriyince Paketin tamamını tencereye boşaltın ve 1 dakika kavurun.
Üzerine 4 su bardağı kayna suyu ve 2 çay kaşığı tuzu ekleyin.
20 dakika orta-kısık ateşte bulgurlar suyunu çekene kadar pişirin.
14 dakika dinledikten sonra servis yapabilirsiniz.
Taş Değirmenden Gelen Lezzet Hollanda’da
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Ekim 31, 2018
Rating:
Hiç yorum yok