Dondurmalı Şarlot

Malzemeler: 

Kaplaması için: 
2 paket hazır çikolatalı fındıklı rulo kek (1 tanesi yedek) 

Şarlot Dolgusu için: 
1 litre dondurma damak tadınıza göre (çikolatalı, sütlü, antep fıstıklı) 
1 paket Çikolatalı Puding 



Yapılışı: 

Çikolatalı Pudinginizi paketteki tarife göre hazırlayıp soğuması için kenara alın. 

Rulo keki keskin bir bıçak yardımıyla 1’er santim kalınlığında dilimleyin. 

Kümbet kalıbınızı streç film ile kaplayın ve duvarına rulo kekleri yerleştirin. 

Hazırladığınız puding ile dizdiğiniz pasta dilimlerinin üzerini sıvayın. 

Dondurmayı buzdolabından çıkartıp 5-6 dakika kadar bekleyin. 

Dondurma kaşığı ile alıp pastanızın içini doldurun. Üzeri tamamen dolunca streç film ile kapatın ve tekrar dondurucuya alın. En az 4-5 saat dinlendirin. 



Servis etmeden 5 dakika önce dondurucudan çıkartın. 

Servis etmeden hemen önce dilimleyin.

Afiyet olsun.
Dondurmalı Şarlot Dondurmalı Şarlot Reviewed by gastronotunmutfagi on Mayıs 20, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok