Pastırmalı Kaşarlı Milföy Gülü
Malzemeler:
6 adet milföy hamuru
6 parça pastırma
6 parça ince dilimlenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı margarin
1 adet yumurta sarısı (üzeri için)
Yapılışı:
Milföyleri buzdolabından çıkartarak 4-5 dakika kadar yumuşamasını bekleyin.
Fırın tepsisini yağlayın, varsa yağlı kâğıt serin ve aralık bırakarak 6 adet milföyü dizin.
Fotoğraftaki gibi her kare milföy hamurunun 2 yanını çizin.
Ortasına dilimlenmiş çok az margarin sürün. Kaşar peyniri ve pastırmadan 1 dilim koyarak fotoğraftaki gibi uçlarını birleştirin.
Üzerine yumurta sarısı sürün ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.
Sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.
Pastırmalı Kaşarlı Milföy Gülü
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Şubat 27, 2024
Rating:
Hiç yorum yok