Üç Renkli Tatlı
Malzemeler:
1 paket kakaolu toz puding (varsa çikolatalı ve vişne parçalı)
2 paket vanilyalı toz puding
3 su bardağı vişne suyu
1 litre süt
2 paket (yaklaşık 40 adet) pötibör bisküvi
Üstü için;
Hindistan cevizi
Antep fıstığı
Yapılışı:
Kakaolu pudingi yarım litre süt ile pişirin.
Dikdörtgen borcamı sudan geçirin.
Pudingi borcama yayın.
Tencerenizi sudan geçirip 1 paket vanilyalı pudingi vişne suyu ile pişirin.
Pötibör bisküvileri borcamdaki kakaolu pudingin üzerine dizin.
Bisküvilerin üzerine de vişneli pudingi yayın.
Aynı tencerede bu defa kalan vanilyalı pudingi yarım litre süt ile pişirin.
Tekrar bisküvi dizip pudingi yayın.
Dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.
Afiyet olsun…
Üç Renkli Tatlı
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Şubat 19, 2023
Rating:
Hiç yorum yok