Üç Renkli Tatlı


Malzemeler: 
1 paket kakaolu toz puding (varsa çikolatalı ve vişne parçalı) 
2 paket vanilyalı toz puding 
3 su bardağı vişne suyu 
1 litre süt 
2 paket (yaklaşık 40 adet) pötibör bisküvi 

Üstü için;
Hindistan cevizi 
Antep fıstığı 




Yapılışı: 
Kakaolu pudingi yarım litre süt ile pişirin. 

Dikdörtgen borcamı sudan geçirin. Pudingi borcama yayın. 

Tencerenizi sudan geçirip 1 paket vanilyalı pudingi vişne suyu ile pişirin. 

Pötibör bisküvileri borcamdaki kakaolu pudingin üzerine dizin. 

Bisküvilerin üzerine de vişneli pudingi yayın. 

Aynı tencerede bu defa kalan vanilyalı pudingi yarım litre süt ile pişirin. 

Tekrar bisküvi dizip pudingi yayın. 

Dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın. 

Afiyet olsun…


Üç Renkli Tatlı Üç Renkli Tatlı Reviewed by gastronotunmutfagi on Şubat 19, 2023 Rating: 5

Hiç yorum yok