YENİ YILI EVDE KARŞILAMAK İSTEYENLERE GODIVA’DAN TATLI TARİFLER
2022’ye ışıltılı bir karşılamayla merhaba demek isteyenler için hazırladığı yeni koleksiyonunu çikolata severlerle buluşturan GODIVA, yeni yılı evde kutlamak isteyenleri de unutmuyor.
Lider premium çikolata markası GODIVA, yeni yılı ışıltılı bir sofrayla evde karşılamaya hazırlanan herkes için kolayca hazırlanan ve yılbaşı sofralarının en tatlı tamamlayıcısı olmaya aday tarifler öneriyor.
GODIVA Cafe’lerin imza lezzeti çikolatalı fondü ve sıcak çikolata yeni yıl gecesi ağızları tatlandıracak lezzetler arasında yer alıyor. Işıltılı bir yeni yıl hayal edenler için özel tatlar dendiğinde akla ilk olarak GODIVA Pralinler geliyor.
Sezonun en çok hazırlanan tatlı ve içeceklerinden ilham alan GODIVA Pralinler, Bitter Sıcak Çikolata, Beyaz Çikolatalı Kurabiye veya Sütlü Çikolatalı & Pikan Cevizli Turta tadını tek lokmalık çikolatalar şeklinde sunuyor.
Tek lokmalık eşsiz pralinler özenle hazırlanmış yılbaşı sofralarının muhteşem ikramları arasında öne çıkıyor.
>Yüzde yüz Arabica çekirdeklerinden kavrulmuş ve öğütülmüş olarak sunulan Fındık Kreması Aromalı ve GODIVA çikolatalarının dayanılmaz tatlarından ilham alan Çikolata Aromalı kahveler de keyifli içimiyle yeni yılın ilk kahve keyfi için ideal seçeneklerini oluşturuyor.
French press yardımıyla veya filtre kahve makinesinde kısa sürede hazırlanan GODIVA kahve seçeneklerine tadına doyulmayan sıcak çikolata lezzeti eşlik ediyor.
Evde yapımı son derece pratik bir sıcak çikolatayı deneyimlemek isteyenler için bir bardak süte tercihe göre sütlü veya bitter olarak sunulan GODIVA Chocolate Stick’in karıştırılmasıyla kısa sürede içime hazır hale geliyor.
Kutlamanın tadı GODIVA Çikolatalı Fondü ile çıkar
Çikolata severlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan fondü de yeni yıl kutlamaları için evde kolayca hazırlanabilir. Kutlamaları tatlandıracak ve damak tadına uygun malzemelerle sunulabilecek fondü için GODIVA’nın orijinal tarifi denenebilir.
GODIVA’nın Orijinal Fondü Tarifi:
MALZEMELER
GODIVA Drop Çikolatalar (Sütlü, Bitter, Beyaz veya Ruby)
Mevsim meyveleri
Marshmallow, kurabiye ve kraker
HAZIRLANIŞI
Tencereyi birkaç cm su ile doldurun ve ağır ateşte kaynatmadan ısınmaya bırakın.
Isıya dayanıklı ve su dolu tencerenizin genişliğinden daha geniş olan bir kâseye çikolata parçalarını doldurun. Kâseyi, ısıttığınız suyla dolu tencerenin üzerine yerleştirin.
Kasenizin tabanının suya değmemesine ve yanlarından buhar almamasına dikkat edin. Çikolatalar buhar yardımıyla tamamen eriyene kadar belli aralıklarla karıştırın.
Erittiğiniz çikolatanızı uygun bir sunum kabına alarak ayrı bir tarafta birlikte servis etmek istediğiniz eşlikçilerinizi hazırlayın.
Fondünüzü taze meyveler, marshmallow, kurabiye ve kraker gibi farklı eşlikçilerle sunabilirsiniz.
Çikolatanızın donmaması için içerisine çok az krema karıştırarak ganaj haline getirebilir veya altında ısı kaynağı olan fondü kaselerinde servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok