Ramazan Sofralarının Baş Tacı: Aroma Geleneksel Ramazan Şerbeti
Ramazan ayının vazgeçilmez tadı
şerbet, Aroma ile sofralarımıza geliyor. Birbirinden nefis iki farklı
lezzeti ile Aroma Geleneksel Ramazan Şerbeti, asırlık Osmanlı geleneğini
Ramazan sofralarına taşıyor.
Aroma
Geleneksel Ramazan Şerbeti, vişne, üzüm, karanfil ve tarçının uyumuyla
ferahlatıcı bir etki verirken, diğer çeşidiyle gülün rahatlatıcı kokusu
ve aromasını damaklarda hissettiriyor.
Aroma Geleneksel Ramazan Şerbeti
çeşitleri, içeriklerindeki meyve ve bitki özleriyle ferahlatırken,
lezzeti ve keyifli içimiyle de tatlı ihtiyacını da karşılamaya yardımcı
oluyor.
Aroma,
Osmanlı saraylarından günümüze gelen ferahlatıcı, aromatik ve
rahatlatıcı şerbet kültürünü Aroma Geleneksel Ramazan Şerbeti çeşitleri
ile sofralarımıza taşıyor.
Buz gibi Aroma Geleneksel Ramazan Şerbeti,
susuz geçen uzun saatler sonrası serinlik ve ferahlık sağlıyor,
lezzetiyle tadıyla damakları şenlendiriyor.
Asırlık tariflere sadık kalınarak, sadece Ramazan ayına özel olarak üretilen Aroma Geleneksel Ramazan Şerbeti, Ramazan sofralarına tat katıyor, hep birlikte yenilen yemeklerin keyfini artırıyor.
Aroma, geleneksel
tarifine yenilikçi yorum getirdiği Aroma Geleneksel Ramazan Şerbeti’ne
mis gibi kokan gül ve tarçın-karanfil aromalarını katarak iki farklı
seçenek sunuyor.
Gül aromaları rahatlatıcı kokusuyla geleneksel lezzeti
sunarken vişne ve üzüm özlerinin tarçın ve karanfille harmanlanmasından
oluşan diğer çeşidi de aromatik kokusu ve damaklarda bıraktığı
rahatlatıcı tatla ferahlık hissi sağlıyor.
Aroma Geleneksel Ramazan
Şerbeti çeşitleri, çevreci 1 litrelik şık cam ambalajları ile sadece
Ramazan Ayı’na özel olarak üretiliyor.
Ramazan Sofralarının Baş Tacı: Aroma Geleneksel Ramazan Şerbeti
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Nisan 25, 2020
Rating:

Hiç yorum yok