Kavrulmuş Makarna

Malzemeler: 
Bir paket makarna 
1 adet Bulyon Tavuk 
3 kaşık margarin 
Su 
Kaya tuzu 



Yapılışı: 
Tencereye 3 yemek kaşığı kadar margarin koyup eridikten sonra yarım paket burgu makarnayı erimiş olan margarinin üzerine ilave ederek kavrulana kadar karıştırın.

Makarnalar kahverengi oluncaya kadar bu işleme devam edin.

Sonra paketteki diğer makarnayı da üzerine ekleyerek sıcak su ilave edin.

Su, makarnanın bir miktar üzerine çıkmalıdır. Bulyon tavuk ekleyip karıştırın. 

Tuzunu da ilave edip kaynamaya bırakın. 

Arada kontrol edebilirsiniz ve eğer makarnanız pişmeyip suyu az gelmişse, üzerine bir miktar kaynamış su ilave edilebilirsiniz.

Afiyet olsun.


Kavrulmuş Makarna Kavrulmuş Makarna Reviewed by gastronotunmutfagi on Şubat 09, 2023 Rating: 5

Hiç yorum yok