Kavrulmuş Makarna
Malzemeler:
Bir paket makarna
1 adet Bulyon Tavuk
3 kaşık margarin
Su
Kaya tuzu
Yapılışı:
Tencereye 3 yemek kaşığı kadar margarin koyup eridikten sonra yarım paket burgu makarnayı erimiş olan margarinin üzerine ilave ederek kavrulana kadar karıştırın.
Makarnalar kahverengi oluncaya kadar bu işleme devam edin.
Sonra paketteki diğer makarnayı da üzerine ekleyerek sıcak su ilave edin.
Su, makarnanın bir miktar üzerine çıkmalıdır. Bulyon tavuk ekleyip karıştırın.
Tuzunu da ilave edip kaynamaya bırakın.
Arada kontrol edebilirsiniz ve eğer makarnanız pişmeyip suyu az gelmişse, üzerine bir miktar kaynamış su ilave edilebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Kavrulmuş Makarna
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Şubat 09, 2023
Rating:
Hiç yorum yok