Kiremit Pasta
Malzemeler:
1 paket petibör bisküvi sade
1 paket petibör bisküvi kakaolu
1 paket kakaolu puding
2,5 su bardağı süt
Üzeri için;
Ceviz veya Hindistan Cevizi
Yapılışı:
Sütün bir kısmıyla önce pudingi hazırlayın.
Kalan süte petibör bisküvileri batırıp biraz yumuşattıktan sonra arasına puding sürüp yapıştırın.
Bir tane sade bir tane kakaoluyu sırayla dizin.
Dik durmaları için ise 1 tane bardağı ters tepsiye koyup daha sonra bisküvileri dizerken bardağa yaslayın.
Dizme işlemi bittikten sonra üzerini pudingle kaplayın.
Süsleme için, üzerine ceviz, hindistan cevizi veya fındık dökün.
Bir süre dolapta beklettikten sonra, yan çevirip keserek, her dilime güzel görünümlü olarak sade ve kakaolu bisküvi gelir.
Afiyet olsun.
Kiremit Pasta
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Ocak 05, 2024
Rating:
Hiç yorum yok