Kiremit Pasta


Malzemeler: 

1 paket petibör bisküvi sade 
1 paket petibör bisküvi kakaolu 
1 paket kakaolu puding 
2,5 su bardağı süt 

Üzeri için;
Ceviz veya Hindistan Cevizi 



Yapılışı: 

Sütün bir kısmıyla önce pudingi hazırlayın. 

Kalan süte petibör bisküvileri batırıp biraz yumuşattıktan sonra arasına puding sürüp yapıştırın. 

Bir tane sade bir tane kakaoluyu sırayla dizin. 

Dik durmaları için ise 1 tane bardağı ters tepsiye koyup daha sonra bisküvileri dizerken bardağa yaslayın. 

Dizme işlemi bittikten sonra üzerini pudingle kaplayın.


Süsleme için, üzerine ceviz, hindistan cevizi veya fındık dökün. 

Bir süre dolapta beklettikten sonra, yan çevirip keserek, her dilime güzel görünümlü olarak sade ve kakaolu bisküvi gelir.

Afiyet olsun.


Kiremit Pasta Kiremit Pasta Reviewed by gastronotunmutfagi on Ocak 05, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok