Ekici Mavi Küflü Peynir: Yılbaşı Sofralarının En Özel Lezzeti

60 yılı aşkın bir süredir Türk tüketicisinin damak tadına uygun peynirler üreten Ekici’nin ‘’Speciality’’ serisinin en yeni ürünü Mavi Küflü Peynir, yılbaşı sofralarına konuk olmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Ekici Mavi Küflü Peynir, aromatik lezzeti ile yeni yıl sofralarında eşsiz bir tat bırakacak. Yeni yıl hazırlıklarının başladığı bu günlerde Ekici’nin yüzde yüz inek sütünden dinlendirilerek yaptığı Mavi Küflü Peyniri, yılbaşının lezzetli sofralarını daha da eşsiz kılacak. 


Ekici Mavi Küflü Peynir, mavi küf damarları ve özel kremamsı dokusu ile yeni yıl sofralarındaki peynir tabağının yıldızı olmaya hazırlanıyor. 





Ağızlarda kalıcı ve aromatik bir tat bırakan Ekici Mavi Küflü Peynir; görünüşü, tadı ve yapılış biçimi ile diğer peynirlerden ayrılan, kendine özgü bir lezzete sahip olma özelliği taşıyor. 


Bu sene ilk kez yılbaşı sofralarında yerini alacak olan Ekici Mavi Küflü Peynir aynı zamanda Türkiye’de ilk olarak Ekici tarafından üretilerek peynir severlerin damaklarında benzersiz bir lezzet bırakıyor. 


Yoğun ve benzersiz tadı ile yılbaşı sofralarına oldukça yakışan Mavi Küflü Peynir, yeni yıl sofranızdaki soslardan salatalara, makarnalardan kırmızı et yemeklerine, sandviçlerden soğuk ve sıcak atıştırmalıklara kadar farklı pek çok yemeğe enfes aroması ile imzasını atacak. 


Tek başına da keyifli bir atıştırmalık imkânı sunan Mavi Küflü Peynirin tadı Fransız rokforunu çağrıştırırken aynı zamanda Danimarka’nın Danish Blue’su ile de benzerlik gösteriyor. Ekici Mavi Küflü Peynir nefis dokusu ve tadıyla yeni yılı onunla karşılayacak olanların sofrasını ve gecesini daha özel kılacak.




Ekici Mavi Küflü Peynir: Yılbaşı Sofralarının En Özel Lezzeti Ekici Mavi Küflü Peynir: Yılbaşı Sofralarının En Özel Lezzeti Reviewed by gastronotunmutfagi on Aralık 19, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok