Taze Meyveli Beze
Malzemeler:
2 su bardağı pudra şekeri
4 adet yumurta akı
2 adet portakal veya başka bir mevsim meyvesi)
1 paket vanilya
1 kaşık dondurma
Yapılışı:
Pudra şekerini, oda sıcaklığındaki yumurta aklarını ve vanilyayı mikserde koyu kıvamlı kar haline gelene dek çırpın.
Yapışmaz yüzeyli bir tencereye koyun ve kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin.
Pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine aralıklı olarak kaşıkla yayın.
Önceden 150 derecede ısıttığınız fırında 45 dakika kadar pişirin.
Meyveleri soyup dilimleyin ve soğuyan bezelerden birinin üstüne yerleştirin.
Üzerine dondurma koyduktan sonra diğer beze ile kapatın, sandviç görüntüsü verin.
Afiyet olsun.
Taze Meyveli Beze
Reviewed by gastronotunmutfagi
on
Temmuz 15, 2018
Rating:


Hiç yorum yok